Pa(vu)sta Carbonara

  • Valmistusaika
    20 minuuttia
  • Resepti
    4 Henkilölle

Ainekset

  • 380 g GoGreen Luomu Borlottipapuja*
  • 500 g (gluteenitonta) spagettia
  • 100 g herneitä (säilykkeinä)
  • 200 g sekasieniä
  • 1 keltasipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1,5 dl kasvisruokakermaa
  • 4 munankeltuaista
  • 50 g parmesanjuustoa
  • Mustapippuria
  • Persiljaa

*Voit hyvin korvata vaikka Luomu Kikherneillä.

Valmistus

  1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi ja paista sienet, sipuli ja valkosipuli.
  2. Sekoita kerma ja parmesaani kulhossa. Lämmitä kermasekoitus ja kaada valutettu pasta siihen.
  3. Taittele keltuaiset sekaan. Tarjoile papujen, herneiden, sienien, persiljasilpun, parmesaanin ja vastajauhetun mustapippurin kera.