Halloumisalaatti bulgurilla

Ruokaisa salaatti kaikille halloumista pitäville. Sopii hyvin buffapöytään tai sellaisenaan nautittavaksi vaikka lämpimänä kesäpäivänä. 

  • Valmistusaika
    15 minuuttia
  • Resepti
    4 annosta

Ainekset

  • 2 dl GoGreen Bulguria
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 3 rkl viinietikkaa
  • 10 aurinkokuivattua tomaattia + 3 rkl niiden öljystä
  • 1 dl persiljaa
  • 1 pakkaus GoGreen Luomu Kikherneitä (käyttövalmis)
  • 4 rkl öljyä
  • 1 pussi tuoretta pinaattia
  • 1 dl mustia oliiveja
  • 1 ruukku basilikaa
  • 1 valkosipulin kynsi puristettuna
  • 2 pakettia halloumia
  • Suolaa, mustapippuria

Valmistus

  1. Keitä bulgur pakkauksessa olevan ohjeen mukaan, mausta keitinvesi kasvisliemikuutiolla ja viinietikalla. Anna jäähtyä.
  2. Paloittele aurinkokuivatut tomaatit pieniksi ja silppua persilja. Leikkaa basilika pienemmiksi paloiksi.
  3. Sekoita jäähtynyt bulgur ja kikherneet. Lisää loput ainekset, mausta suolalla ja viinietikalla. 
  4. Paista halloumi tilkassa oliiviöljyä. Viimeistele salaatti paistetulla halloumilla.

Reseptin tuotteet