Intialainen linssikeitto

Vartissa valmistuva maukas ja ihana intialainen linssikeitto, jossa mango chutneyta, garam masalaa ja inkivääriä. Nami!

  • Resepti
    4 annosta

Ainekset

  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 4 tl currya
  • 2 rkl garam masalaa
  • 100 g pinaatinlehtiä
  • 3 dl GoGreen Punaiset linssit) (kuivat)
  • 1,5 litraa kasvislientä
  • 1 pakkaus GoGreen Luomu Tomaattimurskaa
  • 1 dl ruokakermaa
  • 0,5 dl tuorepuristettua sitruunamehua
  • Öljyä, raastettua tuoretta inkivääriä, mango chutneyta, suolaa ja pippuria maun mukaan

Valmistus

  1. Kuori sipuli ja valkosipuli, pilko ne ja tiristä öljyssä. Lisää curry, garam masala ja pinaatti. Kypsytä minuutti.
  2. Lisää linssit ja kasvisliemi. Sekoita tomaattimurska, kerma, sitruunamehu ja raastettua inkivääriä liemeen. Mausta mango chutneylla sekä tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
  3. Keitä kannen alla n. 15-20 minuuttia.